Gama uractiv


Avantaje: Ameliorare rapidă a senzaţiei de disconfort din tulburările urinare.

gama uractiv

Indicații: Se administrează de la apariția primelor semne de disconfort la nivel urinar durere, urinari frecvente, iritație. Contraindicații: Nu se recomandă administrarea la persoanele hipersensibile la oricare dintre ingrediente.

 • Sănătate Infecţia urinarã este una dintre condiţiile patologice frecvente, întâlnitã cu incidenţã mai mare la femei, din cauza particularitãţilor anatomice, în special vecinãtatea între orificiul urinar şi anus.
 • Gama Uractiv - Senso TV Arta
 • URACTIV FORTE 2 bls x 10 cps
 • Pensiunea apuseni vidra contact.

Este contraindicat în afecțiunile digestive iritative și acidoza renală. În timpul administrării capsulelor, urina poate fi colorată în verde sau albastru, datorită albastrului de metilen și produșilor de metabolizare ai arbutinei.

Infecţiile urinare sunt favorizate de refluxul ureteral, expunerea excesivă la frig, litiaza renală, infecţiile genitale, diabet.

Mod de administrare: Copii tratamente eficiente pentru prostatită 12 ani: 1 capsula pe zi; Adulți: 1 capsule de 2 ori pe zi. Uractiv Forte, capsule se gama uractiv până la dispariția semnelor de disconfort urinar, dar nu mai târziu de 14 zile.

gama uractiv

În timpul administrării este necesar să se asigure un aport suficient de lichide. Recomandări: A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor.

Decizia nr. 753 din 13.11.2012

A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

În absența datelor de siguranță privind administrarea în timpul sarcinii și alăptării, nu se recomandă utilizarea produsului în această perioadă. A se administra la interval de ore înainte sau după administrarea unor preparate pe bază de fier.

gama uractiv

Se recomandă utilizarea produsului Uractiv Forte, capsule împreună cu Uractiv Forte gel, formula special concepută pentru igiena zilnică a zonei gama uractiv, în perioada tratamentului infecțiilor urinare și ginecologice. Mod de eliberare: Fără prescripție medicală Ingrediente: Extract de strugurii-ursului mg standardizat în arbutina min.

Descriere Uractiv forte, 10 capsule - Catena Uractiv Forte este un supliment alimentar destinat mentinerii sanatatii aparatului urinar. Uractiv Forte contribuie la imbunatatirea functiei de excretie a rinichilor, favorizeaza diureza si eliminarea substantelor toxice din organism. O buna functionare a rinichilor este esentiala pentru sanatatea intregului organism, rinichii fiind organe vitale, cu rol de filtrare si eliminare a compusilor toxici.

Prezentare: 36 de capsule Bebe Tei intelege importanta informatiilor prezentate in aceasta pagina si face eforturi permanente pentru a le pastra actualizate. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Produse similare.

 1. Produsele din gama Uractiv - Fiterman pharma : Farmacia Tei online
 2. Fiterman | Supliment alimentar Uractiv forte, 10 capsule | mgconstruct.ro
 3. Cum tratează prostatita
 4. Prostatita cronică standard de îngrijire
 5. Aliatul tau in infectiile urinare
 6. Cancer de prostata nivel 2
 7. Efectul prostatitei asupra organismului