Prostata herbagetica


Curcumin 95 C 3 Complex împreună cu extractele de Palmier-pitic, Prun-african, Ginseng-siberian, Dovleac, Urzică, Zinc obținut din Drojdie de bere și Piper negru, contribuie activ la reducerea frecvențelor urinare, a durerilor din timpul urinării și a inflamației de la nivelul prostatei.

tratamentul glandei prostatei

Extractul de Prun-african acţionează în două moduri: ameliorează prostata herbagetica erectilă îmbunătățește obținerea erecției şi contribuie la menţinerea erecţiei.

Palmier-pitic Serenoa repens - Menține sănătea sistemului urinar și a prostatei, crește vigoarea sexuală și susține buna funcționare a glandei tiroide. Ginseng-siberian Eleutherococcus senticosus — Acesta este recomandat în cazuri de tulburări de dinamică sexuală masculină libidou scăzutimpotenţă de origine hormonală, precum şi în sterilitatea feminină şi masculină.

Prostata: Aufgaben \u0026 Erkrankungen ▶ Prostatavergrößerung: Symptome \u0026 Behandlung: Was kann man tun?

Dovleac Cucurbita maxima - Este un remediu foarte eficient pentru problemele de prostată, având un conţinut bogat în zinc. S-a demonstrat faptul că bărbaţii care au deficienţe de zinc sunt predispuşi la afecţiuni ale prostatei.

cu prostatită cronică ce să faci

Dovleacul reface elasticitatea prostatei şi previne complicaţiile cauzate de problemele de prostată. Curcumin 95 C 3 complex Curcuma longa - Ajută la ameliorarea disconfortului creat de problemele de prostată. Urzica Urtica dioca reduce eficient simptomele asociate hiperplaziei benigne de prostată, reduce fluxul urinar, combate senzația de urinare incompletă și reduce nevoia constantă de a prostata herbagetica.

roxitromicină pentru prostatita cronică

Scade volumul prostatei prin a inhiba multiplicarea excesivă a celulelor prostatei. Adjuvant în: disconfort la urinare, prostată mărită, probleme de fertilitate, tulburări de dinamică sexuală masculină libidou scăzutincontinență urinară.

Sterilitate Tulburări de dinamică sexuală masculină libidou scăzut. Prun-african Pygeum africanum - Este folosit ca afrodisiac de către triburile din Africa de Sud de secole. Cea mai importantă întrebuinţare a acestui extract constă în tratarea hiperplaziei benigne de prostată mărirea prostatei. Extractul de Prun-african acţionează în două moduri: ameliorează funcţia erectilă îmbunătățește obținerea erecției la pacienții care au probleme din cauza prostatitei sau hiperplaziei benigne de prostată şi contribuie la menţinerea erecţiei.