Prostatita ayurveda, Afectiunile de prostata si Ayurveda


Inregistrare Alte articole Remedii alternative pentru insomnie Terapia cu oxigen hiperbaric sau oxigenoterapia hiperbara Terapia Mayr sau tehnica de intinerire a corpului, mintii si spiritului Fototerapia terapia cu lumina Ce legatura exista intre consilierea pentru dezvoltare personala si terapia bowen?

Stiinta AYURVEDA se bazeaza pe legatura dintre procesele fiziologice organice, alimentatie si factorii de mediu si reprezinta o sinteza a cunostintelor adunate din generatie in generatie, in realitate o asociere intre traditii si rigurozitatea stiintifica, realizata prin studii controlate de farmacocinetica, farmacodinamie, farmacotoxicologie, cu teste clinice dar si cu o relevanta sustinere statistica.

Remediile ayurvedice, produse exclusiv naturale din plante recoltate din zone nepoluate chimic sau radioactiv, isi instaleaza efectul bland, lent, fiziologic si fara reactii nocive - alergice, toxice, de intoleranta - sau nenocive, dar nedorite neplacute.

Prostatita Si hipertrofia de prostata Infectia prostatita ayurveda de prostata prostatita este provocata inb general de bacterii, cel mai fecvent de Escherichia colli colibaciloza.

supozitoare pentru durerea în prostatită

In adenomul de prostata se practica in primul rand decongestionarea zonei pelviene prin masuri igieno-dietetice, ca: repaus, evitarea eforturilor fizice, a constipatiei si a retentiei de urina. In caz de poliurie, se recomanda bai calde 40 de grade de sezut, se evita baututrile alcoolice, condimentele, ciocolata, statul prelungit pe scaun, toate aceste masuri tinzand sa realizeze distensia prostatei. In adenomul de prostata apar dificultati in golirea vezicii urinare, senzatia de neputinta a emisiei de urina in totalitate, precum si mictiuni frecvente, mai ales noaptea, cu doar cateva picaturi.

indicatori ai prostatitei cronice

In acest stadiu, o ameliorare seobtine cu un regim alimentar vegetarian, fara sare, condimente, alcool, cafea. Se recomanda antiinflamatoare, dar, pentru evitarea interventiei chirurgicale si pentru un efect imediat, produsul Prostatosalm, tablete de 3 ori pe zi.

Ayurveda Nutriție Clinică pentru Prostatită

Acesta reprezinta un tratament in urma caruia dispar senzatiile de arsura la prostatita ayurveda, descreste frecventa mictiunilor si chiar disparitia microorganismelor patogene din urina. Tratamentul dureaza minim 30 de zile, dar pentru evitarea unei reveniri, se recomanda o cura de 2 - 3 luni.

Blogdot is simple and easy to use blog theme. It is designed and developed primarily to create professional blogging websites. Prostatita Ayurveda este un exces A provocat prostatita febrilă Boala, napadite în această fază, se pretează la terapie este mult mai dificil și necesită ample de expunere în toate modurile posibile, prin urmare, un om cu astfel de diagnostic ar trebui să mențină contacte sexuale regulate, chiar dacă dorința de a lipsește.

Din arsenalul remediilor ayurvedice pentru tratarea afectiunilor prostatei, Prostatosalm reprezinta un preparat cu rezultate certe, verificate prin studii controlate clinic. Este un remediu functional care protejeaza si regleaza functiile prostatei, avand un efect antiinflamator concomitent si asupra rinichiului prostatita ayurveda cailor urinare.

yoga cum se tratează prostatita

Compusii bioactivi din plante confera o remarcabila actiune antibacteriana, inclusiv in cazul infectiilor cu Micrococcus pyogenes aureus. Este indicat in hipertrofii si adenom de prostata, in tulburari de mictiune consecutiv infectiilor si inflamatiilor prostatei, in litiaze renale, cistite, uretrite.

Dintre plantele ayurvedice cunoscute pentru efectele lor benefice in afectiunile prostatice, mentionam: Bergenia ligulata - originara din Kasmir pe pantele muntilor Himalaya din Buthan, creste pana la altitudini de m.

Vetiveria zizanioides Ushiraextract din radacinamg Sustine circulatia sanguina, functiile sexuale si eliminarea bacteriilor si fungilor de la nivelul cailor urinare.

Extractul alcoolic din planta are efect antiinflamator, analgezic, diuretic, antiviral si antibacterian, precum si antiurolitiazic. Piper cubeba - se recolteaza la tratamentul prostatitei congestive prin metode populare, fructele uscate, care contin cubenina, pipermol, kinokinina.

Prostatita Ayurveda este un exces

Are efect antiviral impotriva virusului Inflenza, Bacilus typhosus, precum si impotriva Micrococcus pyogenes aureus. Juniperus communis ienuparul - se recolteaza fructele pentru uleiul volatil, aromatic, compus din alfapinen, camfen, cadinen, alcooli sesquiterpenici. Mai contin substante proteice amare, juniperina si rasini.

tratamentul prostatitei cu aparate de masaj vibrante

Este diuretic, dezinfectant puternic al cailor urinare, precum si antiinflamator. Vetiveria zizanoides, Bergenia ligulata, Juniperus communis, prin fitosteroli, carbohidrati si minerale, in special zinc, prin vetiven si ulei vetiveric, exercita si o actiune spasmolitica, antibacteriana, antivirala, tonica, diuretica si antiseptica.

chist prostata simptome

Zincul este un oligoelement esential, iar carenta lui determina scaderea catalazei hepatice si renale. Intra si in structura carboanhidrazei Zn-proteina-Keillin in glicilglicina-dipeptidaza intestinala Lindstrom-Langin dihidropeptidaza rinichiului Judkin-Frutonafectand prostatita ayurveda.

Рубрика: Tratamentul prostatitei, acul prostatei

Actiune diuretic - depurativa si antiinflamatoare. Gumacacia - se utilizeaza exudatul obtinut prin incizii pe suprafata ramurilor si trunchiului de Acacia senegal.

microclistere pentru prostatită și adenom de prostată

Contine o poliholazida sub forma de saruri de Ca, Mg, K. Cu apa formeaza un mucilagiu dens. Este utilizata in tratamentul ulceratiilor, ca pansament. In industria farmaceutica se foloseste ca excipient aglutinant la fabricarea tabletelor. Despre autor:.

What is the best treatment for enlarged prostate - Dr. Arash Rafiei