Urinare lent


Retenția acută de urină poate fi confundată cu anuria.

calcifieri pe prostata tratament prostata volum calculator

Diferențiere — în anurie nu avem glob vezical și nu se obține urină în sondajul vezical. Complicaţii Ruptură vezicii urinare — este o complicație gravă dar foarte rară.

sintomi prostatite acuta de ce este temperatura cu prostatita

Apare în distensia exagerată a vezicii prin glob vezical constituit rapid. Infecţia urinară, pielonefrită ascendentă și septicemia pot constitui urmările unei retenții prelungite de urină și a unor repetate cateterizări ureterale traumatizante și septice.

prostatita granulomatoasa tratamentul prostatitei în arsk

Concluzie Retenția acută de urină este o urgență medicală și trebuie gestionată prin decomprimarea imediată și completă a vezicii urinare prin cateterism. Cateterele transuretrale standard sunt ușor de procurat și pot fi introduse, de obicei, cu ușurință. Dacă cateterizarea uretrală nu reușește sau este contraindicată, pacientul trebuie trebuie trimis imediat la un medic instruit în tehnici avansate de cateterizare, cum ar fi plasarea unui cateter Coude sau a unui cateter suprapubic.

tratamentul prostatitei în pskov medicamente pentru auto-tratarea prostatitei

Hematuria, hipotensiunea și diureza postobstructivă sunt complicații potențiale ale decomprimării rapide; cu toate acestea, nu există urinare lent că decomprimarea treptată a vezicii urinare va scădea riscul apariției acestor complicații.

Bibliografie Prof.

tumora maligna a prostatei c61 dieta per la prostata

Edmond Ciumaşu, Prof. Reader Interactions.

care sunt cele mai eficiente medicamente pentru prostatită prostatita poate fi vindecată fără probleme